Contact

Contactgegevens:

Agnes van Waasdijk
Teunisbloem 25
2211 NK Noordwijkerhout

tel. 06-811.42.909

email: avanwaasdijk@ziggo.nl

 

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer:
Bus 90 uit Nieuw Vennep/De Zilk of Bus 57 uit Lisse : uitstappen bij halte Pilarenlaan. Je bent nu op de Maandagsewetering. Rechtdoor lopen met de bus mee, tot aan straatnaambordje Teunisbloem. Het is het laatste rijtje eengezinswoningen voor de flat. Je ziet de achtertuinen. Loop even om naar de voordeur. Nr. 25.

Bus 90 uit Den Haag/Katwijk of Bus 57 uit Leiden : uitstappen bij halte Pilarenlaan. Je bent nu op de Maandagsewetering. Oversteken en linksaf op het trottoir blijven. Dan als boven.

Auto:
Via de N206 : Kom Noordwijkerhout aan de zuidkant binnen, rotonde Leeuwenhorst. Volg richting Sassenheim. Snel komen er twee rotondes: neem de tweede, driekwart, zo ga je industrieterrein Gravendam op. Volg de weg – nog een rotonde driekwart, en je komt op een T-splitsing. Ga met de ge-asfalteerde bocht mee rechts af. Voorbij de lage flats neem je - 100 meter na de bocht - het eerste rijtje eengezinswoningen aan de linkerkant, je ziet de achtertuinen. Daar parkeren. Je bent nu op de Maandagsewetering. Loop om de tuinen heen en je komt bij de voordeur.

Schiphol-Den Haag, dan via Sassenheim : Volg weg richting Noordwijkerhout. Ga het spoor over en bij de eerste rotonde rechts af. Zo ga je industrieterrein Gravendam op. De komende rotonde neem je driekwart en dan kom je op een T-splitsing. Ga met de ge-asfalteerde bocht mee rechts af. Dan als boven.